handball in europa

Lényeges történésekről értékezünk a kézilabda világában, legyen az Bundesliga, Asobal, vagy a kissé csumpi magyar bajnokság. Természetesen követjük a Bajnokok Ligáját és a Kupagyőztesek Európa Kupáját is, megspékelve az éppen aktuális világversenyekkel.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Idő hiányában a meccsnézés elmaradt

2010.06.14. 13:16 | a labda mindig gömbölyű! | Szólj hozzá!

Pedig jegyünk volt, meg helyünk is a buszon. Ráadásul nem is csak a meccsnézés, hanem a válogatott keretének elemzése is nagy feladatnak bizonyult, sajnos ez van, be kellett lássuk, hogy a mi kapacitásunk bizony véges.

Viszont még úgy is mondunk véleményt, hogy nem láttuk a meccset, mert mi akkora királyok vagyunk.

A -2 látatlanban nem rossz eredmény, csak az az aggasztó, hogy végig vezettük a mérkőzést, és elbasztuk a végét. Azoknak a keveseknek a véleménye szerint, akik látták is a meccset és még a véleményükre is adunk, mindkét csapat botrányosan gyenge teljesítmény nyújtott. Ami elég fura, nem is elsősorban magyar oldalon, hanem a 3 hetes felkészülésen áteső szlovénok tekintetében. Mi többet vártunk tőlük. Sokkal többet.

Érdekes, hogy alapvetően optimista ismerősöm azt találta mondani, hogy szerinte kiestünk. Mégpedig azért, mert ha így elbasztunk egy simás meccset, akkor több sansz nem adatik meg. Remélem nem lesz igaza. Vasárnap egész biztosan Veszprémben, a helyszínen fogjuk rekedtre ordítani magunkat, csak lesz eredménye.

A bejegyzés trackback címe:

https://nobasket-handball.blog.hu/api/trackback/id/tr432080768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása