handball in europa

Lényeges történésekről értékezünk a kézilabda világában, legyen az Bundesliga, Asobal, vagy a kissé csumpi magyar bajnokság. Természetesen követjük a Bajnokok Ligáját és a Kupagyőztesek Európa Kupáját is, megspékelve az éppen aktuális világversenyekkel.

Friss topikok

Linkblog

HTML

Nem spanyol házidöntő

2010.05.29. 19:48 | a labda mindig gömbölyű! | Szólj hozzá!

Az első félidő spanyol fölénye ellenére a Kiel jutott be a holnapi fináléba, miután 29:27 arányba felül tudtak kerekedni ellenfelükön. Igazából számunkra érthetetlenül lett impotens a cudar támadójátéka a teljes 2. félidőre és az addig remekül védő Árpád is messze maradt el magától. Nem tisztünk játékvezetőket verbálisan molesztálni, ezért csak annyit mondanánk, hogy a rohadt bocskorosok láthatóan tisztába voltak azzal, hogy melyik ország látja őket vendégül a hétvégén.

Hiányoltuk Hombrados-t, az öreg a 2. félidő elején szerintünk tudott volna hozzátenni annyit, ami még elég is lehetett volna. Nem is értjük, mert náluk eddig igen megfelelően múkodott ez a kapus-rotáció szarság, amiről veszprémi szemmel csak álmodozni tudunk. 

Igen sajnáljuk tehát, mert tényleg nagyon drukkoltunk a Ciudad Real 3. győzelméért. Ez van, holnap Medvedi-Cudar, Kiel-Barcelona mérkőzéseket láthatunk.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://nobasket-handball.blog.hu/api/trackback/id/tr852040902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása