handball in europa

Lényeges történésekről értékezünk a kézilabda világában, legyen az Bundesliga, Asobal, vagy a kissé csumpi magyar bajnokság. Természetesen követjük a Bajnokok Ligáját és a Kupagyőztesek Európa Kupáját is, megspékelve az éppen aktuális világversenyekkel.

Friss topikok

Linkblog

HTML

BL 3. forduló - a hét meccse, official, Veszprém

2010.10.08. 18:49 | a labda mindig gömbölyű! | Szólj hozzá!

Kész szerencse, hogy felméréseink szerint senki sem olvassa kicsi blogocskánkat, mert akkor csomószor kéne magyarázkodnunk, hogy miért is nem fejeztük be ezt vagy azt a posztot vajh? Így viszont, olvasók nélkül, teljesen elégedettek lehetünk már úgy is, ha egyszerűen leszedjük a folyt. köv. kifejezést előző írásunk végéről. Ezt fogjuk tenni most is. :)



De előtte ideömlesztjük számtalan, páratlanul okos gondolatunkat a hétvégi fordulóról. És  jön néhány szó a másik sportágról is.

Kezdik a nők, a loki konkrétan felhypózhatja a debreceni pályát már az első fordulóban, reméljük fincsi habos lesz a zosztrák szájszél a 60. percre. A Győr Zvezdában kezd, kötelező a 2 pont, Spiridon sérülése ezt nem befolyásolhatja semmilyen szinten sem.

Szisztematikusan, kronológia szerint - mert most ahhoz van kedvünk - a következőt tudjuk elmondani. A Celje barcelonai látogatása semmi komoly eseményt nem jelent, sajnos. Pedig keretük alapján a szlovénoktól is elvárható lenne némi erőfeszítés a rémcsoportban, de a való világ mást mutat. Sima hazai ez, örülnénk, ha tévednénk. És nem grande miatt, hanem csak azért, mert az azt jelentené, hogy pislákol újra a fény szlovén barátainknál.

Óóó, a Hamburg az irgalmatlan, önbecsülést sértő magyar pofon után rögtön Koldingba megy? Hát ez remek. Teljes szívünkből kívánjuk, hogy most folytatódjon a dánok tavalyi x-esője, az nekünk kurva jó lenne. Iciripiciri esélyt látunk rá, annyit mindenképp, hogy feltoljunk egy 500-ast a dánokra. Jó kis 12-es odds, hmmm. Hajrá Kolding!

Veszprém-Montpellier hivatalosan a hét meccse a zeháef szerint. Szerintünk is mondjuk.
Igaza van Lajosnak, aki azt mondja, sokkal nehezebb meccs lesz ez, mint a múlt heti volt. Hiába csavarjátok a fejeteket, ez teljesen igaz. Múlt héten nem volt konkrét elvárás. Mindenki megijedt kicsit attól, hogy Hamburg, meg Bundesliga, ezért az emberek egy egált, vagy kis különbségű vereséget is simán benyeltek volna. Tényleg, saját fülünkkel hallottuk egy csomó mindenkitől. Na most ez nem lesz. Elvárás viszont lesz. Tudod: "ha már a Hamburgot meg tudtuk rakni olyannyira, hogy örülhettek a -3-nak, akkor ezeket simán."
Pedig lófaszt. Ezek _nyerni_ jönnek ide, lévén otthon pontot vesztettek, ráadásul van egy Stokijuk, aki emberemlékezet óta jól véd magyarok, és magyar csapatok ellen. Kicsit mumus szerintünk. Jah, és nyertek már itt, ugye. Viszont ha mindent megcsinálunk, amit múlt héten is élén a fegyelmezett, zárt védekezéssel, akkor nyerésre vagyunk ítélve. Izgulunk kicsit, törjük a fejünket egy "pókerezésből részegen hazafelé tartott, de eltévedt, ezért felverte a Betekints egész vendégseregét" című, legrosszabb esetben is csak csoportos garázdaság vétségével sújtható megmozduláson. Biztos hasznos lenne, szerintünk.

A Bosna-Flensburgra alap 2-est mondunk, mert láttuk nyáron a Zagrebet játszani, és nagyon szarok, semmi meglepő nincs a múlt heti pontvesztésükben. Bárki bármit mond, más nem fog ott pontot hagyni. Mármint más számottevő csapat. Meg hát amúgy is imádjuk Carlént, szóval az ő jogán kicsit a Flensburgot is szeressük, na.

Röviden ennyit, most mennünk kell, majd megpróbáljuk befejezni a vasárnapit, meg persze jövünk helyszíni pitezabálásos beszámolóval.



 

A bejegyzés trackback címe:

https://nobasket-handball.blog.hu/api/trackback/id/tr572356814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása